visit
FatalDeaths.com
the leading authority on human death since 2021
Wiesław Gołas is confirmed dead at the age of 90.

The bell has tolled for Wiesław Gołas. We all await the same destiny.
⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️⚱️
'The world will miss Wiesław💔
What did Wiesław Gołas do?
Wiesław was best known as a Polish actor (Dzięcioł).
How did Wiesław Gołas die?
Wiesław Gołas's death was likely due to unknown.
If this is wrong, please click here to correct.
SUBMIT FOR REVIEW
Wiesław Gołas
Shop for Custom Urns and Cremation Supplies that Reflect The Uniqueness of your former Loved One. (AD)
Before YOU die, try one of these awesome BUCKETLIST activities!
Float in the Dead
Sea
List 10 Things I am Grateful For Each
Day
Guinea Pig
Tripe
Step Foot in all 7
Continents
Drink at the Guinness
Brewery
Drive the Pacific Coast
Highway
Take a New Route to
Work
Wear Fake Eyelashes
Learn to Juggle

Send for review
Wiesław Gołas
2008.04.04. Wieslaw Golas Fot. Mariusz Kubik 01.JPG
Wiesław Gołas in 2008
Born(1930-10-09)9 October 1930
Kielce, Poland
Died9 September 2021(2021-09-09) (aged 90)
Warsaw, Poland
NationalityPolish
OccupationActor
Notable work
Kaleń in Ogniomistrz Kaleń , Stefan Waldek in Dzięcioł
Spouse(s)Maria Krawczyk-Gołas
Wiesław Gołas (Polish: ; born 9 October 1930, died 9 September 2021) was a Polish actor and former Armia Krajowa soldier. He was cast in the role of Tomasz Czereśniak in Czterej pancerni i pies (Polish: Four tank men and a dog), a widely popular TV series set during World War II. He has appeared in a number of films, including Ogniomistrz Kaleń (1961) and Dzięcioł (1970).
Filmography
1954 – Pokolenie
1956 – Szkice węglem
1956 – Cień
1958 – Dezerter
1958 – Miasteczko
1958 – Rancho Texas
1959 – Lotna
1959 – Tysiąc talarów
1960 – Zezowate szczęście
1960 – Przygoda w terenie
1960 – Hamleś
1960 – Szklana góra
1960 – Ostrożnie, Yeti!
1961 – Dotknięcie nocy
1961 – Mąż swojej żony
1961 – Ogniomistrz Kaleń
1962 – Jak być kochaną
1962 – Dom bez okien
1963 – Przygoda noworoczna
1963 – Naprawdę wczoraj
1963 – Zacne grzechy
1963 – Żona dla Australijczyka
1964 – Prawo i pięść
1964 – Beata
1964 – Upał
1964 – Rękopis znaleziony w Saragossie
1965 – Kapitan Sowa na tropie
1965 – Markiza de Pompadour
1965 – Wózek
1965 – Trzy kroki po ziemi
1966–70 – Czterej pancerni i pies
1966 – Chudy i inni
1967 – Cześć kapitanie
1967 – Kwestia sumienia
1967 – Przeraźliwe łoże
1968 – Lalka
1968 – Gra
1969 – Piąta rano (1969)
1969 – Nowy
1970 – Dzięcioł
1970 – Hydrozagadka
1970 – Mały
1970 – Dziura w ziemi
1971 – Kłopotliwy gość
1971 – Kareta
1971 – Niebieskie jak Morze Czarne
1972 – Poszukiwany, poszukiwana
1973 – Droga
1974 – Czterdziestolatek
1974 – Potop
1974 – Nie ma róży bez ognia
1975 – Kazimierz Wielki
1975 – Dyrektorzy (1975)
1976 – Brunet wieczorową porą
1976 – Zaklęty dwór
1977 – Wszyscy i nikt'
1978 – Jarosławna, korolewa Francji (Yaroslavna, koroleva Frantsii),
1978 – Hallo Szpicbródka czyli ostatni występ króla kasiarzy
1979 – Klincz
1979 – Ród Gąsieniców
1980 – Dzień Wisły
1980 – Alicja
1980 – Polonia Restituta
1981 – Filip z konopi
1981 – Miłość ci wszystko wybaczy
1981 – Gdzie szukać szczęścia?
1982 – Niech cię odleci mara
1982 – Przygrywka
1982 – Polonia Restituta (TV series)
1982 – Noc poślubna w biały dzień
1982 – Latawiec
1982 – Oko proroka
1983 – Kasztelanka
1983 – Alternatywy 4
1983 – Tajemnica starego ogrodu
1984 – Zabicie ciotki
1984 – Przeklęte oko proroka
1985 – Oko proroka czyli Hanusz Bystry i jego przygody
1985 – Dłużnicy śmierci
1989 – Rififi po sześćdziesiątce
1996 – Szabla od komendanta
Wiesław Gołas
Wiesław
Wiesław Gołas Wiesław Gołas
Wiesław Gołas Wiesław Gołas Wiesław Gołas
Wiesław Gołas search
searchWiesław Gołas search
Wiesław Gołas dies
Wiesław Gołas funeral details
Wiesław Gołas funeral notice
Wiesław Gołas funeral service
Wiesław Gołas life story
why did Wiesław Gołas die?
who was Wiesław Gołas married to?
who were Wiesław Gołas's children?
was Wiesław Gołas gay?
where did Wiesław Gołas live?
where did Wiesław Gołas work?
where did Wiesław Gołas go to school?
what was Wiesław Gołas's criminal history?
what was Wiesław Gołas's phone number?
what was Wiesław Gołas's email address?
what was Wiesław Gołas's social security number?
what was Wiesław Gołas's blood type?
what was Wiesław Gołas's eye color?
what was Wiesław Gołas's favorite food?
what was Wiesław Gołas's favorite movie?
what was Wiesław Gołas's favorite band?
what was Wiesław Gołas's favorite colour?
what crimes was Wiesław Gołas convicted of?
who attended Wiesław Gołas's funeral?
how tall was Wiesław Gołas?
how old was Wiesław Gołas?
how much did Wiesław Gołas weigh?
how much money did Wiesław Gołas have?
what was Wiesław Gołas's net worth?
was Wiesław Gołas ever married?
what was Wiesław Gołas's IQ?
what was the reason for Wiesław Gołas's death?
was Wiesław Gołas 's nickname?
is Wiesław Gołas really dead?
when did Wiesław Gołas die?
where did Wiesław Gołas die?
what was the cause of Wiesław Gołas's death?
when is Wiesław Gołas's funeral?
where will Wiesław Gołas's funeral be held?
Wiesław Gołas bereavement
Wiesław Gołas casualty
Wiesław Gołas cessation
Wiesław Gołas curtains
Wiesław Gołas darkness
Wiesław Gołas decease
Wiesław Gołas demise
Wiesław Gołas departure
Wiesław Gołas destruction
Wiesław Gołas dissolution
Wiesław Gołas downfall
Wiesław Gołas dying
Wiesław Gołas end
Wiesław Gołas ending
Wiesław Gołas eradication
Wiesław Gołas euthanasia
Wiesław Gołas exit
Wiesław Gołas cause of death
Wiesław Gołas how she died
Wiesław Gołas when she died
Wiesław Gołas where she died
Wiesław Gołas how he died
Wiesław Gołas when he died
Wiesław Gołas where he died
Wiesław Gołas suicide
Wiesław Gołas death
Wiesław Gołas by her own hand
Wiesław Gołas by his own hand
Wiesław Gołas gunshot
Wiesław Gołas murder
Wiesław Gołas robbery
Wiesław Gołas stabbing
Wiesław Gołas car accident
Wiesław Gołas drowning
Wiesław Gołas paper cut
Wiesław Gołas accident
Wiesław Gołas crash
Wiesław Gołas depression
Wiesław Gołas mental illness
Wiesław Gołas cancer
Wiesław Gołas expiration
Wiesław Gołas extermination
Wiesław Gołas extinction
Wiesław Gołas fatality
Wiesław Gołas finis
Wiesław Gołas divorce
Wiesław Gołas alcoholism
Wiesław Gołas brain tumor
Wiesław Gołas lung cancer
Wiesław Gołas naked photos
Wiesław Gołas porn movie
Wiesław Gołas last words
Wiesław Gołas last meal
Wiesław Gołas christian faith
Wiesław Gołas christian worship
did Wiesław Gołas go to heaven
did Wiesław Gołas go to hell
does jesus love Wiesław Gołas
Wiesław Gołas ex husband
Wiesław Gołas ex wife
Wiesław Gołas pet names
Wiesław Gołas finish
Wiesław Gołas grave
Wiesław Gołas heaven
Wiesław Gołas loss
Wiesław Gołas mortality
Wiesław Gołas necrosis
Wiesław Gołas obliteration
Wiesław Gołas oblivion
Wiesław Gołas paradise
Wiesław Gołas parting
Wiesław Gołas passing
Wiesław Gołas quietus
Wiesław Gołas release
Wiesław Gołas repose
Wiesław Gołas ruin
Wiesław Gołas ruination
Wiesław Gołas silence
Wiesław Gołas sleep
Wiesław Gołas termination
Wiesław Gołas tomb
Wiesław Gołas eternal rest
Wiesław Gołas grim reaper
Wiesław Gołas passing over
Wiesław Gołas obituary
Wiesław Gołas legacy
who killed Wiesław Gołas?
what killed Wiesław Gołas?
where was Wiesław Gołas killed?
where was Wiesław Gołas murdered?
how old was Wiesław Gołas?
how dead was Wiesław Gołas?
Wiesław Gołas سبب الوفاة
Wiesław Gołas doodsoorzaak
Wiesław Gołas cause de décès
Wiesław Gołas Todesursache
Wiesław Gołas causa di morte
Wiesław Gołas 死
Wiesław Gołas причина смерти
Wiesław Gołas causa de la muerte
Wiesław Gołas dödsorsak